Zomer stilte retraite

Je inspiratie weer voelen stromen

Sinds 2009 geef ik samen met Eef van Leeuwen elke zomer een stilteretraite op haar prachtige boerderij ‘Erve Veldink’ in Haarlo in de de Achterhoek.
Een week lang zijn we vanuit een lichte, hartelijke en intieme sfeer samen. De meditatieve werkvormen openen de poort naar waarheid, vreugde, liefde, stilte, ontroering, schoonheid… Je ontspant dieper en voelt je inspiratie (weer) stromen. Dagelijks zijn we tot aan het diner in stilte.

Ingrediënten:

  • Diverse gezamenlijke activiteiten: stille en actieve (Osho)meditaties, een ademsessie, mantrazingen, dans, opstellingenwerk, chi qong & film.
  • Gelegenheid om te wandelen, te schrijven, elkaar te ontmoeten en van je vakantie te genieten.
  • Er is ook ruimte voor individuele sessies, waaronder massage, craniosacraal therapie, klankheling, systemisch werk, spirituele astrologie.
  • Lekkere en gezonde vegetarische maaltijden

Waar: Erve Veldink, Eibergseweg 42, 7273 SR  Haarlo.
Een prachtige monumentale boerderij in de Achterhoek. Op het erf scharrelen de kippen, eenden, pauwen en duiven. In de verte hoor je een koekoek, wielewaal en in de wei grazen de paarden. Prachtige open plekken in het bos nodigen uit tot stilte en meditatie. En vlakbij is er ook een zwemplas.

Data 2019:  Zaterdag 17 augustus, 15.00 uur– vrijdag 23 augustus, 14.00 uur.

Kosten:
Vanaf € 595, als volgt opgebouwd:
Voor organisatie en verblijf betaal je € 395,-. Dit is inclusief overnachting in eenvoudig 1 tot 2p mini kamertje of in de sfeervolle gedeelde slaapruimtes en inclusief de heerlijke biologisch/vegetarische maaltijden. Je kunt ook een tent meenemen voor een eigen slaapplek. Wil je meer privé en luxe, boek dan een eigen appartement, met 20% korting op de huurtarieven, zoals vermeld op de website van Erve. Met ligbad mogelijk! Je kunt dan mogelijk al op vrijdagmiddag aankomen.
De minimale bijdrage voor het programma bedraagt € 200,-.

Dit bedrag hebben we vrij laag gehouden om deze week toegankelijk te houden voor mensen met een lager budget. Heb je meer financiële ruimte dan vragen we je € 250,- bij te dragen.
Individuele sessies worden apart berekend

Begeleiding:
Eef van Leeuwen (craniosacraal/opstellingenwerk/spir. astrologie/klank/stiltemeditatie).
Anand van Schalkwijk (actieve en stille meditaties/dans/ lichaams- en ademwerk/massage).

Maximum aantal deelnemers is 12 personen.
Aanmelden kan via het contactformulier.