Anand

Leven in vreugde en harmonie

Vanuit de kracht van je Hart

Ik heb een groot verlangen mezelf en anderen (nog) meer te openen voor het Mysterie van het Leven. Voorbij aan ‘hoe het hoort’ in onze cultuur. Vanuit eerbied, respect en in liefde voor het wonder van ons lichaam.
Sinds 1998 begeleid ik individueel en in groepen mensen om bewuster, vrijer en vanuit de kracht van je hart in het leven te staan.

Na mijn studie Bedrijfsinformatica heb ik met veel plezier 12 jaar als IT-er en docent gewerkt in de verzekeringsbranche. Er is ook een roep naar werkelijk contact, naar waarheid. Het mysterie van het leven te verkennen en te weten wie ik in diepste wezen ben. Daarbij de fascinerende dynamiek tussen man en vrouw te kennen. En ik ga op pad…

Muziek, toneel, lichaamswerk, tantra, meditatie, gemeenschapsleven, reizen en vele retraites, ontmoetingen en situaties laten mij zien hoe wonderlijk het leven is. En hoe belangrijk het is hier en nu bewust en in liefde aanwezig te zijn IN dit lichaam. De enige plek waar ik leef! De enige plek van waaruit ik het wonder van het leven kan ervaren. En van daaruit in vreugde en harmonie te leven.

Je bent van harte welkom!

Meer >