In de Media

Een gesprek op uitnodiging van Chris van der Weide

‘Als het daar wakker wordt, die levenskracht, wat kan je daar dan allemaal mee doen? Natuurlijk, het kan een vorm krijgen van vrijen, maar het kan ook een vorm krijgen van samen naar de sterren kijken of je huis schoonmaken… Fantastisch! Als je met die energie en met die kracht je huis schoon kan maken… Dat is toch geweldig om zo je liefde te verspreiden?’

Ik ken Anand al jaren, als deel van de begeleiding van een tantra training die ik destijds deed. Ik vond haar altijd een beetje spannend.

Ze is zo iemand die dwars door je heen kan kijken. En ook iemand die zo oprecht goed is voor de wereld om zich heen dat in haar nabijheid mijn eigen bullsh*t stukken zo veel lastiger te verdoezelen waren…

Tegelijkertijd wou ik me tegen haar aan vlijen, alsof ik dan in een ruimte terecht zou komen in mezelf waar alles allang goed was.

Maar ik deed het niet.

Tot afgelopen zomer, toen ik haar opnieuw ontmoette, een paar jaar verder en rijper en eerlijker en zachter en vrijwel direct – opnieuw – als een blok voor haar viel.

Ik vlijde me tegen haar aan en sindsdien is ze niet meer uit mijn hart en leven weg te denken.

Anand heeft de ziel van een 5 jarig kind en een 500 jaar oude monnik in een vrouwenlichaam; speels en aards, wijds en onmetelijk puur.

In deze podcast spreken we over het mysterie van het bestaan.

Het is een gemoedelijk gesprek dat wij voeren in haar warme praktijkruimte op een gure winterdag met thee en chocolade.

Ik nodig je van harte uit om er ook zo naar te luisteren, vlij je tegen ons aan!

LUISTER HIER  ←

Enjoy!

Veel liefs!

Chris