Speciaal voor Vrouwen

Levenskracht & Wijsheid

Een ontdekkingstocht naar je specifieke vrouwelijke levenskracht en levenswijsheid.

Hoe zou het zijn om je levens energie meer te verankeren in een hogere vibratie van liefde, vreugde en bewustzijn? Om je te verbinden met diepere inzichten in het Leven en steeds meer toegang te krijgen tot de volle capaciteit van je lichaam. Om zo je fysieke en emotionele gezondheid te verhogen en je levenskracht ook voor het spirituele pad in te zetten. Zodat je verankerd raakt in je creatieve kracht en je je acties en leven van daaruit vorm geeft.
Dat is nogal wat!

Spiritueel, sensueel, krachtig & liefdevol

Je seksuele/levens-energie is daarbij van fundamenteel belang. Maar die heeft ook in onze cultuur een sterke lading met allerlei verwachtingen en ideaalplaatjes. Dit alles vrij te maken is essentieel. Het is je levensenergie, je levenskracht. Het is de energie die creativiteit en genieten mogelijk maakt. Het is de energie die zorgt voor je unieke uitstraling en charisma. Waarmee je in de wereld beweegt vanuit authenticiteit, zowel in je werk als in je persoonlijke relaties met geliefden, kinderen, familie en vrienden.

Jouw unieke levensverhaal
Vanuit je opvoeding, religie en de cultuur heb je allerlei boodschappen gekregen over vrouwelijkheid. Die bepalen mede hoe je omgaat met menstruatie, vrijen, relaties, spiraaltje, de pil, zwangerschap, bevalling, operaties, misbruik, afwijzing van je lust, of juist een groot beroep op je lustigheid, etc.
Al die ervaringen en boodschappen liggen ergens als imprint in je lichaam opgeslagen. Dit belemmert vaak de vrije stroom van je levensenergie en je vermogen om vol aanwezig te zijn in je lichaam. Hoe maak je dit vrij…

Je Sensitiviteit en Kracht
Het vrouwelijk lichaam is te zien als een enorme mysterieuze nachthemel met heldere sterren. Hoewel dit zou kunnen staan ​​voor een prachtig poëtisch beeld van de vrouw, heeft het zijn ware realiteit in je lichaam. Er is een kaart van die sterren en hun energiekanalen werkelijk in je lichaam aanwezig. De yoni, de tepels en derde oog zijn enkele voorbeelden van sterren die hun heldere orgastische energie laten schijnen. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke werking binnen het emotionele, fysieke en spirituele leven van een vrouw. We voelen dit ergens wel aan maar zonder veelal echt in te zien hoe het allemaal werkt.

Dit licht is pure levenskracht 

Door samen op zoek te gaan en deze gebieden met veel liefde en aandacht aan te raken, kun je heel veel ontdekken en helen ten aanzien van je vrouwelijke sensitiviteit en kracht. Dit is een unieke en prachtige manier om te herinneren wie je werkelijk bent: elke ster is een plezierpunt dat een enorme hoeveelheid licht realiseert in haar energiekanalen en in het lichaam. Dit licht is pure levenskracht die je lichaam verjongt en haar energie opheft tot hogere niveaus van liefde, bewustzijn, intuïtieve wijsheid en creativiteit …

Ik heb dit zelf diepgaand ervaren en kan je hierin zorgvuldig begeleiden.

Voor wie?

Dit traject is voor iedere vrouw die een verlangen voelt naar meer (lichaams)bewustzijn, naar meer levenskracht.
Speciaal vrouwen die tegen de overgang aan zitten raad ik aan dit zeker nu op te pakken zodat je de voor je liggende periode gebruikt om voorbij te gaan aan wat in onze cultuur als plaatje leeft ten aanzien van de ‘menopauze’.

Resultaat
Meer bewustwording van jouw unieke vrouw-zijn. Meer contact met je levenskracht. Meer authenticiteit in je contacten met anderen. Verder geheel afhankelijk van jouw situatie en waar je staat in je ontwikkeling.

Verloop traject/sessies
Hoewel dit een traject is voor de rest van je leven 🙂 raad ik een reeks van drie – vijf sessies aan met tussenpozen van twee á drie weken. Ook 1 sessie kan je al veel inzicht en bewustzijn geven. We gaan oa. via meditatie, aanraking en (ademhalings)oefeningen op onderzoek naar waar het meer mag en kan gaan stromen in je lichaam en je leven. En je krijgt natuurlijk (yin yoga) oefeningen en meditaties mee voor thuis.

Praktisch
De sessie vind plaats op een matras op de grond en duurt minimaal 2 uur. Vooraf bepalen we of langer gewenst is. De financiële bijdrage is € 80 per uur.
Je kunt vooraf en/of achteraf douchen.

 

“Je houdt me een spiegel voor waarin ik zie dat ik wel wat liever mag zijn naar mezelf en mijn omgeving. Confronterend en zo waar.”

“Ik ervaar mezelf zo veel meer aanwezig in mijn lichaam, stevig en geaard. Waardoor ik meer geniet van alles in het leven.”

“Ik voel me vrijer en beweeglijker in mijn bekken. Ook mijn gedrag is losser en spontaner. En heel fijn: mijn denken is opener en meer gericht op mogelijkheden!”

“Na een aantal sessies ervaar ik steeds meer een diep gevoel van heelheid. Ik kan meer kijken naar het leven dan dat het me te pakken heeft. Dat maakt me krachtiger en liefdevoller.”

“Wat een prachtig intieme reis letterlijk en figuurlijk naar binnen. Ik was reuze zenuwachtig en het is zoooo gewoon! De tijd hebben om zo precies te durven voelen is een groot geschenk. Thuis in mijn eigen lichaam, eindelijk.”

Hi Anand. Ik heb even de behoefte om met je te delen dat de sessie diep heeft doorgewerkt. Eerst boos en opstandig en heel veel energie. Nu na een paar dagen meer geïntegreerd en nog steeds energiek. Wat een kado is deze ontmoeting met jou. Al is het soms best pittig. Dank je wel voor jouw zachtheid en wijsheid. Het doet mij goed.”