Speciaal voor Vrouwen

Levenskracht & Wijsheid

Een ontdekkingstocht naar je specifieke vrouwelijke levenskracht en levenswijsheid.

Hoe zou het zijn om je levens energie meer te verankeren in een hogere vibratie van liefde, vreugde en bewustzijn? Om je te verbinden met diepere inzichten in het Leven en steeds meer toegang te krijgen tot de volle capaciteit van je lichaam. Om zo je fysieke en emotionele gezondheid te verhogen, je seksuele leven een nieuwe impuls te geven, je orgastische energie op het spirituele pad te gebruiken. Zodat je verankerd raakt in je creatieve kracht en je verantwoordelijk kunt gaan nemen voor wat je van daaruit in je leven vorm geeft.
Dat is nogal wat!

Spiritueel, sensueel, krachtig & liefdevol

Je seksuele energie is daarbij van fundamenteel belang. Maar die heeft ook in onze cultuur een sterke lading met allerlei verwachtingen en ideaalplaatjes. Dit alles vrij te maken is essentieel. Het is je levensenergie, je levenskracht. Het is de energie die creativiteit en genieten mogelijk maakt. Het is de energie die zorgt voor je unieke uitstraling en charisma. Waarmee je in de wereld beweegt vanuit authenticiteit, zowel in je werk als in je persoonlijke relaties met geliefden, kinderen, familie en vrienden.

Natuurlijke manier van leven

Echter…we leven in onze moderne wereld veelal zo dat ons denken het wint van ons hart. Ook ontkennen we regelmatig het goddelijk-zijn van ons lichaam en benaderen het veelal niet echt respectvol en met liefde. We manipuleren onze levensenergie zodat die verstoord raakt, afgesneden van je natuurlijke, onvoorwaardelijke liefde. Niet alleen je lichaam en persoonlijke levensgeluk lijden daaronder, maar ook al je relaties en je werk.

Dat kan zich op vele gebieden en manieren uiten. Bijvoorbeeld:

  • Je seksualiteit: je verlangt naar (meer) intimiteit maar weet niet waar te beginnen. Je zegt/denkt dat je geen interesse meer hebt in seks, of het daar te druk voor hebt of er te oud voor bent. 
  • Je gezondheid: je hebt weinig energie, je voelt je uitgeblust en opgebrand maar houdt jezelf voor dat het aan je leeftijd of je hormonen ligt.
  • Je relatie(s): je begint vaak iets met dezelfde soort ‘verkeerde’ man of vrouw. Je worstelt met het ideaalplaatje van eeuwige trouw, of je voelt je jaloers of onzeker. Je voelt je schuldig dat je vreemdgaat, of je bent zelf  ‘die andere vrouw’. Je bent enkel nog bij je partner vanwege de kinderen. Of je hebt geen relatie en zou er graag nu echt voor openstaan.
  • Je carrière: je hebt het gemaakt in een mannenwereld, maar ten koste van je gevoelsleven. Je ziet andere vrouwen als competitie en hebt geen echte vriendinnen. Of je bent ontevreden over wat je bereikt hebt en bent op zoek naar je levensdoel, maar je durft geen echte stappen te zetten.
  • Je zelfliefde: je hebt een haat-liefde verhouding met je lichaam, je hebt moeite met genieten. Je onderdrukt je verlangens of eet ze vaak weg. Je hebt je opgeofferd voor anderen en je eigen dromen aan de kant gezet.

Herken je dit? Dan zal er nu ook het verlangen zijn stappen te zetten, je ‘pijn’punten te transformeren, zodat je op een natuurlijke manier het leven kan creëren dat werkelijk bij jou past.

Lees zeker meer  🙂

Voor wie?

Dit traject is voor iedere vrouw die een verlangen voelt naar meer (lichaams)bewustzijn, naar meer levenskracht.
Speciaal vrouwen die tegen de overgang aan zitten raad ik aan dit zeker nu op te pakken zodat je de voor je liggende periode gebruikt om voorbij te gaan aan wat in onze cultuur als plaatje leeft ten aanzien van de ‘menopauze’.

Resultaat
Meer bewustwording van jouw unieke vrouw-zijn. Meer contact met je (seksuele) levensenergie. Meer authenticiteit in je contacten met anderen. Verder geheel afhankelijk van jouw situatie en waar je staat in je ontwikkeling.

Verloop traject/sessies
Hoewel dit een traject is voor de rest van je leven 🙂 raad ik een reeks van minimaal vijf sessies aan met tussenpozen van twee á drie weken. We gaan oa. via meditatie, aanraking en (ademhalings)oefeningen op onderzoek naar waar het meer mag en kan gaan stromen in je lichaam en je leven. En je krijgt natuurlijk (yin yoga) oefeningen en meditaties mee voor thuis.

Praktisch
De sessie vind plaats op een matras op de grond en duurt minimaal 2 uur. Vooraf bepalen we of langer gewenst is.
De financiële bijdrage is  € 150,- voor 2 uur en € 40,- voor elk half uur extra.
Je kunt vooraf en/of achteraf douchen.

De events voor vrouwen vind je via de agenda.