Voor Geliefden

Op een dieper nivo ontmoeten

Heb je het verlangen elkaar werkelijk te ontmoeten en jullie samenzijn te verdiepen. Samen te zijn in liefde, voorbij aan hoe het hoort en hoe jullie het al zo lang doen. Voorbij aan bv. ook ‘frictieseks’ waarbij een van de twee veelal gefrustreerd of teleurgesteld raakt. Deze sessie vorm is ook uitermate geschikt indien je nieuwsgierig bent naar een nieuwe vorm van intiem samenzijn.

Wanneer je al langer met je geliefde samen bent, kan het gebeuren dat je het gevoel krijgt dat het wat saai wordt tussen jullie, of dat er iets vastzit. Misschien nemen jullie minder tijd voor elkaar en is de intimiteit en nabijheid niet meer zo vanzelfsprekend. Of je bent met je geliefde in patronen terechtgekomen die niet stroken met wat je werkelijk wilt.

Relateren: een verdiepend, verrijkend en opwindend avontuur

Ik nodig jullie uit om elkaar te supporten in jullie bewustwording en groei. Zodat jullie steeds vrijer worden om de liefde op jullie manier vorm te geven, met minder verborgen agenda’s, manipulatie, de ander willen ‘hebben’ of veranderen.

Nieuwe ruimte en vrijheid
Het fundament daarvoor is dat je eerlijk durft te kijken naar je gewoonten en je angsten, en dat je daaraan voorbij gaat. Dan ga je een nieuwe ruimte van vrijheid ervaren. Elke relatie is een weg van wat meer afstand en dan weer dichtbij en ‘wachten op elkaar’. Door dit proces bewust samen aan te gaan, kun je de onvermijdelijke frustraties en teleurstellingen omzetten in een verdiepend, verrijkend en opwindend avontuur.

Al lange tijd samen met mijn geliefde, ken ik de valkuilen én hoe je daar weer uit komt uit eigen ervaring en begeleid jullie daarin graag.

Verloop sessie
Aan de start van de sessie stellen we vast op welke gebieden jullie graag meer ruimte willen ervaren. Ik neem jullie mee in onder meer (tantra)meditaties en aanrakingsoefeningen. Jullie krijgen ook een of meer oefeningen mee om thuis verder mee te gaan.

Frequentie
Soms kan één sessie al ruimte geven.
Om samen ook echt in iets nieuws terecht te komen raad ik een traject van plm. drie – vijf sessies aan met een tussenpoos van 2 á 3 weken.

Resultaat
Beiden ervaren jullie weer een schoon, helder, intiem samenzijn. Jullie kunnen weer samen genieten. Dit bekrachtigt jullie commitment aan wederzijdse support, liefde en bewustwording.

Praktisch
Doe kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen.
Deze sessie duurt minimaal 2 uur.
De Financiële bijdrage is  € 100 per uur.

Jullie zijn ook zeer welkom voor een mini retraite van een dag.