Over de sessies

Met je voeten stevig op de grond

De beschrijvingen bij de sessies zijn een richting. Voel je een resonantie maar vind je niet de bijbehorende sessie, neem gerust contact op voor afstemming. 

In beweging komen
Of het nu gaat om een massage, tantra of lichaamsgerichte coaching, elke sessie betekent opnieuw het onbekende in stappen. Het betekent je grenzen verkennen, je openstellen voor gevoelens zonder dat je weet wat er komen gaat. Door in beweging te komen, door iets nieuws uit te proberen buiten je comfortzone, kom je erachter wat wel of niet bij je past. Door het bewust maken van denk- en gedragspatronen kan je lichaam weer vrijer gaan ademen en zijn eigen wijsheid in jouw leven inbrengen.

Sessies: spannend en ontspannend tegelijk
Nieuwe stappen zetten geeft veelal een gevoel van opwinding. Als je nog weinig of geen ervaring met lichaamswerk of tantra hebt, is het heel begrijpelijk dat het wat spannend is. Sterker nog: in zekere zin blijft het altijd zo, ook als je dit al veel vaker hebt gedaan!

Keer op keer zal je verrast zijn over de nieuwe ruimte, herinneringen en mogelijkheden die zich voor je openen. Naarmate je meer ervaring met lichaamswerk opdoet en merkt hoeveel het je oplevert, groeit ook je vertrouwen in het proces.

De sessies zijn zowel voor mensen voor wie dit allemaal nog nieuw is, als voor mensen die al langere tijd op weg zijn.

Voor alle sessies geldt: weinig praten, veel ervaren.
Na een korte intake duiken we samen de ervaring in. Het doel is dat jij weer meer in contact komt met je lichaam en je eigen natuurlijke weten. Daarbij word je uitgenodigd om vanuit open, liefdevolle nieuwsgierigheid op te merken wat je ervaart. Vanuit diezelfde open, liefdevolle nieuwsgierigheid benoem ik wat ik zie en voel in onze interactie. Dit intensiveert en bekrachtigt jouw bewustwordingsproces.

Na afloop krijg je een of meer op jouw situatie afgestemde oefening(en) en/of meditaties mee die je thuis kunt doen om je ontdekkingen te verdiepen en verankeren.

Zorg dat je na afloop voldoende rust en ruimte hebt om de sessie te verwerken en drink de rest van de dag meer (warm) water dan je gewoon bent.

Frequentie
Soms kan één sessie al ruimte geven. Veelal raad ik een traject van plm. vijf sessies aan met een tussenpoos van 2 á 3 weken. Om zo ook echt in iets nieuws terecht te komen. In die weken mag je me altijd mailen als je ergens tegenaan loopt. Afhankelijk van je vraag mail of bel ik je terug.


Huiscode:

  • Het is jouw tijd dus kom op tijd. Je kan 15 minuten eerder komen om rustig aan te komen en eventueel te douchen.
  • Het uur tarief bedraagt € 80,- .
    Een sessie duurt minimaal twee uur.
  • Annuleren tot 48 uur van tevoren zonder kosten.
    Daarna betaal je het volledige bedrag.
  • Graag contant betalen tenzij van tevoren anders is afgesproken.
  • Wil je een kwitantie, dat kan!