Speciaal voor Vrouwen

vervolg

Jouw unieke levensverhaal
Vanuit je opvoeding, religie en de cultuur heb je allerlei boodschappen gekregen over vrouwelijke seksualiteit. Die bepalen mede hoe je omgaat met menstruatie, vrijen, relaties, spiraaltje, de pil, zwangerschap, bevalling, operaties, misbruik, afwijzing van je lust, of juist een groot beroep op je lustigheid, etc.
Al die ervaringen en boodschappen liggen ergens als imprint in je lichaam opgeslagen. Dit belemmert vaak de vrije stroom van je levensenergie en je vermogen om vol aanwezig te zijn in je lichaam. Hoe maak je dit vrij…

Je Sensitiviteit en Kracht
Het vrouwelijk lichaam is te zien als een enorme mysterieuze nachthemel met heldere sterren. Hoewel dit zou kunnen staan ​​voor een prachtig poëtisch beeld van de vrouw, heeft het zijn ware realiteit in je lichaam. Er is een kaart van die sterren en hun energiekanalen werkelijk in je lichaam aanwezig. De clitoris, de G-Spot, de tepels, de baarmoederhals en derde oog zijn enkele voorbeelden van sterren die hun heldere orgastische energie laten schijnen. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke werking binnen het emotionele, fysieke en spirituele leven van een vrouw. De meeste vrouwen voelen dit ergens wel aan maar zonder echt te begrijpen hoe het allemaal werkt. Dus kunnen ze ook niet echt bewust gebruik maken van dit verbazingwekkende potentieel van creatieve en transformatieve energie voor hun groei.

Dit licht is pure levenskracht 

Door samen op zoek te gaan en deze gebieden met veel liefde en aandacht aan te raken, kun je heel veel ontdekken en helen ten aanzien van je vrouwelijke sensitiviteit en kracht. Dit is een unieke en prachtige manier om te herinneren wie je werkelijk bent: elke ster is een plezierpunt dat een enorme hoeveelheid licht realiseert in haar energiekanalen en in het lichaam. Dit licht is pure levenskracht die je lichaam verjongt en haar energie opheft tot hogere niveaus van orgasme, liefde, bewustzijn, intuïtieve wijsheid en creativiteit …

Ik heb dit zelf diepgaand ervaren en kan je hierin zorgvuldig begeleiden.

Leven als een ware vrouw
Mijn intentie met dit traject is dat de ‘ware’ vrouw in jou wakker wordt. Een vrouw die in verbinding staat met haar hart en haar seksualiteit. Een vrouw die haar eigen wijsheid, intuïtie en inzicht belichaamt en leeft.

Een vrouw die spiritueel, sensueel, krachtig en liefdevol is. Ze is helder, empathisch en gegrond. Haar intuïtie spreekt, ze kan luisteren en ze durft een statement maken.

Deze vrouw is seksueel en spiritueel volwassen. Ze weet dat rijpe intieme relaties bestaan uit een ontmoeting van twee helen, geen twee halven. Ze staat open voor contact en is in verbinding, ook als dat soms lastig is. Ze weet wat volle overgave en diepe voldoening is.

Pema (van WildTantra) zegt het als volgt:

“It is so important for women to improve their physical and emotional health, uplift their sexual life, use their orgasmic energy on her spiritual path, become anchored in their creative force, and take full responsibility for what they manifest out of it.

To me, it is important that all women wake up their full orgasmic power, because this can create a major shift of awareness, not just in women but in men, too. As long as this female power is suppressed, it will not only keep women weak, but it will also keep men starving for love, for softness, thus keeping them aggressive and competitive.

It is time for women to take responsibility to be authentically orgasmic in order to bring harmony in themselves and in the world.”

Terug …