Intimiteit

verbonden zijn met je levenskracht

  • Wil je je graag vrijer en ontspannener voelen in je lichaam?
  • Of ben je nieuwsgierig en wil je meer verdiepen en ontdekken…
  • Voel je je wat onervaren en wil je meer ervaring opdoen op het gebied van intimiteit, genieten, nabijheid?

Verloop sessie
Na een korte intake gaan we in samenspraak op weg. Afhankelijk van wat jij wilt leren en ontdekken wordt de sessie vormgegeven. Dit wordt ondersteund met behulp van verschillende vormen van aanraking, massagetechnieken, ademhalings- en meditatieoefeningen, zang en klank.

Deze sessie is een uitgelezen kans om je bewuster te maken van je lichaam als bron van levenskracht en welbehagen. Hierdoor komt het tegemoet aan de fundamentele menselijke behoefte om warm en liefdevol (aan)geraakt en gekoesterd te worden. Het is een oase waarin je met hart en ziel herkent wie je bent.

Je krijgt ook oefeningen en/of een meditatie mee voor thuis.

Resultaat
Meer ontspanning, zelfvertrouwen en speelsheid op het gebied van intimiteit, minder schaamte en zelfveroordeling, meer acceptatie van je eigen lichaam.
Maakt je bewust(er) van de energiestroom in je lichaam. Je gaat je lichaam meer als één geheel ervaren. Je wordt je meer bewust van je levenskracht, voorbij de fysieke dimensie.

Praktisch
Doe kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen. De sessie vindt plaats op een matras op de grond.
Deze sessie duurt minimaal 2 uur. Vooraf bepalen we of langer gewenst is.
De financiële bijdrage is  € 150,- voor 2 uur en € 40,- voor elk half uur extra.

“Ik zag mijn lichaam altijd meer als een ‘ding’ en ontdek nu steeds meer waardering en liefde voor mijn lichaam.”

“Zoveel wijsheid, zoveel schoonheid wanneer ik naar mijn lichaam durf te luisteren!”

“Ik kan nu makkelijker geborgenheid, aanraking, liefde, en verbinding ervaren en dat werkt in alle lagen door in mijn dagelijks leven, in hoe ik met andere mensen omga”

“Ik durf veel meer voor mijn verlangens uit te komen.”

“Fijn hoe onze ontmoetingen steeds weer werden afgestemd op mijn groei, in het verleggen van de grens van de zeer kleine comfortzone-cirkel die ik had. Jouw initiatief hierin was precies wat ik nodig had.

“De liefde en intimiteit die ik in de sessie heb mogen beleven waren overweldigend. Ik wist niet dat dit kon en het heeft ook een groot verlangen in mij losgemaakt. Ik heb daarover veel met mijn partner gesproken. Het contact en de intimiteit tussen ons is zeker verbeterd.”