Yoni Yoga Women Gathering

Zaterdag 27 juli 2019
Zaterdag 31 augustus 2019

Tijdens deze bijeenkomst wisselen we ‘s middags een yoni-massage-meditatie uit.

In de ochtend starten we met een 2 uur durende Yin Yoga sessie om zo je fysieke lichaam, je energie, je emoties en je geest voor te bereiden op de Yoni massage in de middag.

Op 27 juli gebruiken we de Yin Yoga om het gebied van het bekken en het hart te openen en meer te verbinden.

Yin Yoga werkt met het bindweefsel (fascia) en de diepe innerlijke structuren van je lichaam. Het is een eenvoudige en meditatieve yogavorm, maar simpel betekent niet ‘makkelijk’. Je leert vooral hoe de onrust van de geest /emoties die tijdens de houdingen wordt geactiveerd, te observeren. Het kijken zonder oordeel en liefdevol omgaan met de intensiteit van de stretches is een deur naar zelfgenezing.

Herontdekken van je vrouwelijke kracht

Door middel van een yoni-massage kun je de diepte van je wezen verkennen als een bron van energie en je kwaliteit dit te verankeren in gelukzaligheid. Om tot dit punt te komen, heb je tijd nodig om je seksuele organen en je emotionele lichaam te helen van allerlei misleidingen, trauma’s, geloven, sociale en religieuze conditioneringen. Op deze manier krijgen je steeds meer het vertrouwen dat je ook diep plezier mag beleven en je je over kan geven aan iets dat groter is dan jezelf.

De heling is nodig om de volledige vreugde van je seksuele organen terug te vinden om zo het goddelijke in jezelf te ontmoeten. En daardoor een diepgaande vervullende ontmoeting kan plaats vinden met…je geliefden, de natuur, het Leven!

We creëren een ondersteunende & liefdevolle omgeving waarin je je veilig kunt voelen om je te openen en het intieme spel van je lichaam te (her)ontdekken en verkennen.

We kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten!
Amrapali & Anand

Praktisch
Voor wie: deze dag is voor vrouwen die eerder een yoni-massage hebben ontvangen en bereid zijn een yoni massage te geven.
Tijd: 10.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.
Financiële bijdrage: € 90,-, inclusief lunch & diner.
Plaats: The Bodhitree, Hellingweg 24, Soest.
Facilitators: Amrapali & Anand.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden gebruik dan het contactformulier.

Wil je dit nu nog niet in een groep onderzoeken dan kan je ook voor een individuele sessie kiezen.
Meer info over het traject voor vrouwen vind je hier >.

Terug naar Agenda