Anderen over Anand
Anand verleidt je om dieper te kijken en ze haalt je over om los te laten wat je toch al kwijt wilde. Anand verzacht wat rauw aanvoelt. Het wordt zo gemakkelijker aan te kijken en te verteren. Eenvoud en acceptatie is een grote kracht van haar.

In Anand ontmoet je een vrouw waar je je snel thuis bij voelt.
Het is eenvoudig om met haar je vragen en dilemma’s te delen want ze veroordeelt niet snel.

Een stap zetten in het onbekende om nieuwe gebieden te ontdekken in je lichaam en je gevoel gaat bij Anand heel natuurlijk. Zuiver en subtiel luisteren naar de signalen van je lichaam kun je met haar ontdekken. In haar sessies en massages mag je genieten èn ga je ook in contact met de diepere lagen in jezelf.
Je ervaart wat een aanraking voor je betekent en wat er zich in je opent. Speelsheid en ontvankelijkheid voor de magie van het leven.

Anand straalt lichtheid uit en de dingen van het dagelijks leven worden om van te genieten. Haar ontmoeten geeft een richting naar meer diepgang en het loslaten van onnodige ballast.

Thuis verbindt Anand, zij maakt het samenleven rond en bij elkaar. En in haar retraites en meditatiedagen creëert zij een speelse omgeving waarin het natuurlijk is om te ontdekken en te verstillen.

Waar word ik blij van?
Het wonder van de natuur, buiten zijn en buiten slapen, beweging van vallende sneeuwvlokken, schaatsen, de ruimte van het Wad, wakker worden naast mijn geliefde, stilte, Osho, mijn tantra familie, de sterren zien fonkelen…

Over de naam StarLotus
Zolang als ik mij herinner kijk ik in het donker naar boven, naar de sterren…zijn ze er weer?
En…ze zijn er altijd! Schijnen altijd hun licht, dag en nacht!
‘Ik open mijn ogen in de morgen zodat ik in de nacht de sterren kan zien en ze kan herinneren gedurende de dag.’
Me daar meer en meer mee verbinden maakt me stil, in-gebed met de natuur.
De lotus is voor mij het mooiste symbool wat transformatie belichaamd: vanuit de modder verrijst zij naar het licht. Wat een kracht.

The Bodhitree in Soest
Na 9 jaar wonen en werken op Venwoude en een verblijf van 1,5 jaar in Nepal & India zijn we in 2009 The Bodhitree in Soest begonnen. The Bodhitree is een plek om elkaar te ontmoeten, te mediteren, samen te wonen, te rusten, heerlijk te eten en te zingen.

The Bodhitree had jaren haar fantastische thuis op de Hellingweg in Soest. Wij konden daar zijn zolang het huis te koop stond. Per 1 oktober 2021 is het huis verkocht en is The Bodhitree op dit moment geen fysieke plek maar een veld van waaruit wij onze events organiseren.

Tantra
Sinds 2005 ben ik samen met mijn geliefde Kabir onderdeel van het WildTantra Team en assisteren we bij diverse retraites in binnen- en buitenland. Kabir als kok en ik in- en om de meditatie ruimte. Hier word ik spiritueel gevoed en krijg ik steeds meer oog voor het mysterie van het leven: wie ben ik? Wat is leven, de dood, het universum? Wat is eenheid? Inmiddels is het team uitgegroeid tot een familie: Kaula Heart of All. Elkaar supporten in onze bewustzijnsgroei – wat een enorme rijkdom!

Nog wat meer info … 

 • Opgegroeid in Wijk bij Duurstede.
 • HEAO-bedrijfsinformatica in Utrecht afgerond en aansluitend met veel plezier als IT-er en docent gewerkt in Den Haag.
 • Van 1995 – 2007  vele lichaamsgerichte avondcursussen geassisteerd en gegeven in Den Haag (Wajid) en Utrecht.
 • Vanaf 1998 tot nu: begeleiding van individuen en groepen om bewuster, vrijer en vanuit de kracht van je hart in het leven te staan.
 • 10 jaar gewoond en gewerkt op Centrum Venwoude te Lage Vuursche:
  In 2004 de 4-jarige HBO Opleiding tot Trainer Emotioneel lichaamswerk afgerond.
  Aantal jaar docent Massage geweest bij deze opleiding.
  Opgeleid tot Fundament-trainer.
 • 5 jaar voorzitter bij BeTTEL: Beroepsvereniging Trainers & Therapeuten Emotioneel Lichaamswerk.
 • Diverse Ito Thermie (Japanse heling methode) cursussen.
 • Vrijwilliger in Hospice: prachtig om zo een bijdrage te zijn bij de intieme en intense weg naar het sterven toe.
 • Yin yoga teachers opleiding bij Arhanta Yoga.
 • Diverse Cranio Sacraal cursussen.
 • Anand is en blijft in onderzoek via cursussen en retraites op het gebied van massage, bewustwording, meditatie, tantra, medicine plants, stervensbegeleiding, etc.. En de belangrijkste ceremonie: het dagelijks leven zelf.